Història

El Club Esportiu Montuïri és un club de futbol situat al poble mallorquí de Montuïri. És la principal entitat esportiva de la vila i juga els partits com a local al Camp Municipal Es Revolt.

El CE Montuïri començà a jugar partits el 1942 però no fou fins a la lliga 1946-1947 quan participà per primer cop a una competició oficial acabaren campions de la Tercera Regional.

Els anys 60 estan marcats pel campionat de Segona Regional el 1964i la compra del camp de futbol per part de l’ajuntament al 1968 que el cedí per 25 anys al club.

El 1985 assolí l’ascens a Tercera Dicisió Nacionalperò perdé la categoria deu anys després, el 1995. Precisament a la temporada 1993/94 assolí la seva millor classificació essent tercer i jugà la promoció per ascendir a Segona Divisió B al grup C1 on es trobaven entre altres equips el CE Europa. Tornà a la màxima categoria balear el 2000 on actualment milita.

Al 2011 firmà un acord amb l’Atlètic Balears, amb el qual es converteix amb filial d’aquest.

La temporada 2011-12 quedà quart i també jugà el play-off d’ascens a Segona B. La primera eliminatoria fou contra el CLUB DEPORTIVO ALFARO de La Rioja.

Cada mes d’agost organitza el Torneig de sa Llum, una de les competicions més importants de futbol base de Mallorca.

A l’escut s’hi pot llegir el lema Unguibus et rostro.

Anuncis